Få den rette hjælp til valg af varmepumpe

Få den rette hjælp til valg af varmepumpe

advertorial

Overvejer du at skifte til en varmepumpe? Så kan du med stor fordel læse med i det følgende.

Hvilken slags varmepumpe skal jeg vælge?

Varmes din bolig op ved hjælp af vandradiatorer, og benytter du et fyr til opvarming af brugsvand og cirkulationsvand, er det en luft til vand varmepumpe du skal have fat på.

En luft til vand varmepumpe er den dag i dag det mest økonomiske og klima venlige alternativ til et olie, pille eller gas fyr. Det betyder at du kan spare mange penge ved at erstatte fyret med en sådan varmepumpe samtidig med at du skåner miljøet.

Hvilken størrelse skal en luft til vand varmepumpe have?

Når du står for at skulle vælge den varmepumpe som skal erstatte dit fyr er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en varmepumpe i den rette størrelse.

Varmepumpen skal helst kunne følge med, og levere samme mængde varmt brugsvand og cirkulationsvand som fyret. Derfor bør du få hjælp til udvælgelse af den rette luft til vand varmepumpe. Og den hjælp kan du få hos Amalo.

Hvem er Amalo?

Amalo er en københavnsk VVS virksomhed hvis medarbejdere er specialiserede inden for varmepumper. Det betyder at du hos Amalo kan få den mest kvalificerede rådgivning når det handler om at vælge en varmepumpe som i kapacitet matcher husstandens forbrug og boligens størrelse.

Amalo vil på baggrund af en vurdering af disse faktorer kunne finde den perfekte varmepumpe til dig og din familie. Samtidig vil Amalo kunne forestå såvel levering som montering og installering af din nye luft til vand varmepumpe. Og du kan selvfølgelig regne med den bedste service fremadrettet når du lader Amalo forestå levering af varmepumpe.

Du kan læse meget mere om Amalo, og kontakte virksomheden for yderligere information angående valg af luft til vand varmepumpe, på hjemmesiden Amalo.dk.

Luk menu