Få den bedste hjælp til dit kloaksystem hos den lokale kloakservice leverandør

20 oktober 2019
admin

Et velfungerende kloak system vil aldrig give anledning til spredning af sygdomme eller fugtskader på bygninger og interiør. Men når først skaden er sket, kan den være vanskeligt at udbedre. Derfor er det en god idé at have en aftale med en dygtig lokal kloakmester – for eksempel Nordjyllands Sug og Spul.

Hvad kan Nordjyllands Sug og Spul hjælpe mig med?

Nordjyllands Sug og Spul hjælper gerne med alle former for kloak og afløbs relateret arbejde – lige fra rensning af din private regnvandsbrønd til tømning og spuling af fedt udskillere hos hotel og restaurations branchen.

Du kan hos Nordjyllands Sug og Spul oprette en fast aftale om tømning og rensning af dit septik tank anlæg samt årligt tilsyn og eventuelt oprensning af regnvandsbrønde og vejbrønde, hvilket kan forhindre oversvømmelser ved hårde regnskyl eller stormflod – og dermed samtidig forebygge fugt skader og svamp i husets fundament samt større skader på kloak systemet.

Nordjyllands Sug og Spul rykker også gerne ud i akutte situationer, hvor overløb af kloakker kalder på øjeblikkelig handling.

Hvor kan jeg få hjælp af Nordjyllands Sug og Spul?

Nordjyllands Sug og Spul ved Thomas Pilgaard dækker det meste af Nordjylland, og kører i kommunerne Brønderslev Kommune, Aalborg Kommune, Jammerbugt Kommune, Hjørring Kommune, Frederikshavn Kommune og Rebild Kommune. Du kan således altid kontakte Nordjyllands Sug og Spul, hvis du har brug for eksempelvis slamsugning eller højtryksspuling af dine kloak ledninger og er bosat i en af disse kommuner.

Fra Aabybro og til Skagen, fra Øster Hornum til Vester Hassing og fra Nørre Uttrup til Sønderholm kører Thomas Pilgaard med Nordjyllands Sug og Spul, klar til at hjælpe dig, der har bøvl med kloak, septik tank, fedt udskiller, regnvandsbrønd og meget andet, som relaterer sig til opgaver inden for kloakservice.

Du kan læse mere om Nordjyllands Sug og Spuls forskellige services og ydelser på https://sugogspul.dk/ – og måske få et godt tilbud på en fast ordning.

Flere Nyheder