Er I også trætte af byggeaffald overalt?

Er I også trætte af byggeaffald overalt?

Hvis i står overfor en totalrenovering, så ved I også hvor meget af det gamle inventar der skal ud og væk. Der skal gøres plads til det nye, men du kan heller ikke have alt det gamle inde i boligen samtidig. Du kan med fordel få hjælp til at skaffe det gamle af vejen, og der findes heldigvis rigtig mange gode løsninger derude. 

Ud med det gamle og ind med det nye 

Måske har I købt ny bolig, eller også er I bare ved at totalrenovere jeres nuværende bolig. Ligemeget hvad så er det et stort projekt at skille sig af med alt det gamle, for at kunne gøre plads til alle de nye ting. Det er især et større projekt hvis det er køkken eller bad, da der er meget inventar der skal udskiftes, og det er større og tunge ting. Der kan være mange udfordringer hvis du står med det hele selv, og det kan være ekstra svært hvis du bor i lejlighed, og ikke har mulighed for at opbevare tingene i en have eller lignende. 

Få en container til opbevaring 

En rigtig god ide kan være et leje en container under hele renoveringsperioden. Gå eventuelt ind og se mulighederne hos https://jhcontainer.dk/, og få et tilbud på en container. Med en sådan container kan I fylde den op med alt overskydende fra renoveringen, så I kan få plads til alt det nye der skal ind. Så slipper I også selv for at skulle skille jer af med alt byggeaffaldet, og I kan bruge jeres tid på at få styr på det nye hjem. Der er rigtig mange ting der tager tid og overskud under en renovering, omend det er en større eller mindre, og derfor kan en container til byggeaffald eller lignende lette jeres stress en lille smule. 

Luk menu