Er du hjemme, når skorstensfejeren kigger forbi i Svendborg?

31 maj 2021
anders_lundtang_hansen

Der er så mange ting, som man skal vente på derhjemme: når der kommer en pakke forbi, når man skal have leveret noget og meget andet.

Og det sker ofte i hverdagstimerne, så man må arbejde hjemme den dag, eller man må forsøge at aftale et tidspunkt for leveringen, hvis man nu skal have det i hånden og ikke i postkassen – hvis der overhovedet er plads.

Det kan tænkes, at man skal kvittere for at have modtaget det, hvorfor man er nødt til at være hjemme, ellers må man håbe på at have en anden hjemme, men de fleste voksne arbejder, og ens børn skal ikke stå med det store ansvar.

Så kan der være sådan noget som en vinduespudser, hvor det ikke gør så meget, at man ikke er hjemme imens, for arbejdet bliver lavet udenfor.

Men så, når skorstensfejeren kigger forbi i Svendborg, hvor man bor?

Bør man så være hjemme?

Det er bedst at være der, når skorstensfejeren kigger forbi

Vores klare anbefaling er, at når skorstensfejeren kigger forbi – for eksempel fra https://www.stenstrup-skorstensfejeren.dk/ – så bør man selv være hjemme.

Man skal jo for det første have fremmede mennesker ind i ens hjem, og hvis vedkommende ikke kender ens hus eller kan huske det, så skal man måske lige vise frem til skorstenene og andre indgange, som der skal kigges på.

Men det vigtigste er nok, at man får hørt, hvad skorstensfejeren har at sige, hvis der nu er noget, som man skal have en montør eller reparatør til at kigge på efterfølgende, eller man selv skal holde øje med noget på ens skorstene eller tilhørende, når fejeren er smuttet.

Det giver mest mening og tryghed, at man er hjemme, mens skorstensfejeren arbejder, og hvis det er muligt, så kan man jo aftale et tidspunkt nærmere specifikt, som vedkommens skal kigge forbi på, hvis det passer en bedre.

Flere Nyheder