En elektriker kan risikere, at fagforeningen kigger forbi

25 oktober 2019
admin

Og her menes ikke lige den fagforening, der tager sig af chefens tarv i form af at være arbejdsgiver, men hvor man får besøg af den eller de fagforening(er), der tager sig af, hvordan arbejdsmodtagerne har det.

Dette er måske ikke altid lige ønskværdigt, fordi det kan sætte en stopper for arbejdet den dag, når repræsentanten for fagforeningen gerne vil tale med chefen og måske se, hvordan de ansatte har det på nuværende tidspunkt, hvorfor de dukker op uanmeldt.

Det skal jo gerne være et realistisk og ægte billede, man får af forholdene på stedet, og ikke noget, hvor man som chef implementerer noget kortvarigt, så medarbejderne er glade, eller man i overført betydning begraver de værste lig i baghaven.

Og efter besøget er tingene, som de plejer at være.

Det samme oplever man jo med Skat og fødevarestyrelsen, hvor sidstnævnte nok næppe er aktuelt for et elektrikerfirma, men Skat kan også lave kontrolbesøg, uden der skulle være kommet nogle tip.

Men måske har en ansat sagt noget til sin fagforening, hvorfor de lige kommer ud for at kigge, hvordan de ansatte generelt har det, da de måske har modtaget billeder og forklaringer om, hvordan de har det på stedet.

Som chef synes man måske, det er et overdrevet eksempel, der bliver brugt, og man ser det måske som et hændeligt uheld, man siden har rettet op på, men sådan kan medarbejderen jo ikke se på det.

Man er bare som chef nødt til at acceptere dette besøg og tage det med et smil, for så kommer tingene til at forløbe meget nemmere.

Skal du bruge et elektrikerfirma, hvor man ved, at forholdene er gode, og hvor fagforeningen eventuelt kan gå derfra uden anmærkninger, så er det hos rosborg.dk, at man finder den bedste service og de gladeste medarbejdere.

Flere Nyheder