Din egen type af alarmsikring er ikke nok

Din egen type af alarmsikring er ikke nok

Der findes de rigtig gode og brugbare typer af alarmsikring, og i denne sammenhæng tager vi bare fat i de private hjem, selvom vi sagtens kunne have set på firmaer, der har dyrt inventar liggende, som man gerne vil undgå, at der er nogle, der render med.

Men de firmaer har også et større budget, så de måske ligefrem kan have alarmsensorer over hele hytten samt deres lager, eller de har hyret et privat vagtværn til udelukkende at gå rundt på ens domicil for at holde øje – både når der er lukket og åbent. Altså den 24-timersordning.

Dog kan mindre også gøre det, når man er et privat foretagende, og det kan være alt fra, at man har alarmer sat på ens indgange, installeret noget røgslør som alarmsikring Frederikshavn eller ved at yde nabohjælp for hinanden i Haderslev.

Men desværre er der også dem, der tror, at de kan lave deres eget alarmsystem fra bunden.

Hellere noget alarm end intet

Man kan sagtens gøre det smarte at lade lyset være tændt, mens man er ude, og den slags kan man endda sætte til at regulere, så det endnu mere ser ud til, at der er nogle, der er hjemme.

Der er også dem, der har en god vagthund i form af familiens hund, der holder øje med hjemmet, mens man ikke er hjemme.

Men desværre er der dem, der lege Ole-opfinder og tror, de kan lave deres eget alarmsystem i kælderen og bruge det som god sikring mod indbrudstyve.

For det første er det næppe en holdbar løsning, når mange andre firmaer har brugt mange, mange år på at forbedre deres alarmsystemer – som de fortsætter med at gøre.

Og så er det næppe noget, som ens forsikring vil godkende som acceptabel alarmsikring, hvis der skulle ske et indbrud alligevel, og tyvene render med dine værdigenstande.

Så benyt dig af den professionelle typer af alarmer for at være på den sikre side.

Luk menu