Den rette tid er kommet til at skifte garageport

07 oktober 2019
admin

Du kender måske ligefrem scenariet lidt for meget:

Du ankommer derhjemme efter en lang og træls arbejdsdag, hvor du er helt udkørt, og så efter at have brugt en time frem i myldretiden og ditto retur, mens der skulle hentes unger fra fritidsklubben og handles ind på vejen.

Så skal du til at dreje ind i din indkørsel, og så får du øje på den gamle garageport, der ikke alene er godt falmet i sin maling, men også har markante ar fra tidens tand gennem tiden.

Derfor siger du til dig selv, som du har sagt så mange andre gange før, at du vil få set på den i morgen, i weekenden, men i hvert fald senere, for du har ikke kræfter eller orker at få set på den nu.

Det trækker vist også op til regn, det er ved at blive mørkt, og børnene skriger efter mad.

Men dagen efter kan du bare se, at den øjebæ af en garageport bestemt ikke har fået det bedre efter nattens uvejr, og som så mange gange før ender du med at parkere bilen foran den, fordi du ikke orker at skulle ud at åbne den manuelt.

I løbet af aftenen er der endte mange visne blade på bilen, og øjensynligt var du også heldig, at en nedfalden gren lige akkurat undgik at ramme din bil.

Men værst af alt er der den nattefrost, som du nu i morgenkulden skal hen at fjerne med en skraber, mens du skutter dig i kulden og blæser damp ud af munden.

Når du vender dig rundt mod garageporten, tænker du, at du faktisk ikke kan huske, hvornår den sidst var åben nok til, at folk kunne gå direkte ind og ud af den, uden du skulle gå via huset.

Og du tør faktisk ikke længere køre bilen under den af fare for, at den braser ned over dig.

Så er tiden nok moden til, at du kigger efter en ny garageport ved https://www.altiporte.dk/

Flere Nyheder