Den flotte og rette uniform til en tømrer

29 november 2021
anders_lundtang_hansen

editorial

Det er måske en stramning at kalde det en uniform, som en tømrer har på, for man vil måske mere kalde det noget arbejdsværktøj.

Der er de firmaer, som der har fået sponsoreret deres firmaværktøj, så de ikke selv skulle betale for det, men de kan også have købt det fra en butik, hvor de så har fået lavet et logo på, som der er deres eget.

Hvad tror du, at https://www.bornholmsbyggeforretning.dk/ har valgt at gøre, eller har de valgt en helt anden løsning?

De har næsten med garanti i hvert fald valgt noget arbejdsværktøj, som gør det markant lettere at udføre deres arbejde.

For man kan sige, at hvor man på andre arbejdspladser har regler for, hvad man skal have på, så man kan genkende hinanden, eller man simpelthen har tøj på, der skal udstråle en bestemt stil, men som næppe er praktisk, så er det det praktiske, som der er i højsædet i et tømrerfirma.

image

Tømrerens tøj skal give mening at gå i

De fleste af os kender det nok selv, hvis vi laver noget tømrerarbejde derhjemme, at vi mere tager noget tøj på, som det ikke gør så meget, at det bliver plettet, eller der kommer rifter i.

Men når man skal udføre selve arbejdet, så skal man lægge alt ens værktøj, måleapparater, søm og andet fra sig, fordi man ikke kan have det på sig.

Det forsvinder, som man beskæftiger sig den dag og bevæger sig rundt; noget bliver helt væk og kommer aldrig igen, og man kan endda risikere at ødelægge ens værktøj og komme til skade i samme ombæring.

Det er derfor, at en tømrer har tøj på, hvor der både er lommer til blyanter, søm, en holder til en hammer og meget andet.

Derfor kan sådan en arbejdsmand bevæge sig meget rundt, selvom vedkommende har mange remedier på sig. 

Flere Nyheder