Billigere varme med en moderne varmepumpe

12 september 2021
astrid_pedersen

Skal du bolig have en grønnere profil, og ønsker du samtidig at spare penge på opvarmning heraf? Så kan du vælge at minimere dit varmespild.

Dette kan du for eksempel gøre ved at efterisolere boligens tag og ydervægge. Du kan også sætte ekstra isolerende ruder i alle vinduer i boligen. Og endelig kan du skifte det gamle olie, pille eller gas fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

Hvad er fordelene ved en luft til vand varmepumpe?

Med en luft til vand varmepumpe kan du opnår store besparelser på opvarmning af din bolig. En luft til vand varmepumpe er nemlig meget mere effektiv når det handler om udnyttelsen af den tilførte energi end et gammelt fyr.

Hvem er Raska Teknik ApS?

Raska Teknik ApS er din leverandør af luft til vand varmepumpe løsninger i den sydlige del af Jylland.

Raska Teknik ApS har til huse i Brørup og leverer luft til vand varmepumpe løsninger til bolig ejere over det meste af Syd og Sønderjylland. Du kan altid få hjælp til såvel levering som til opsætning og installering af din Nilan luft til vand varmepumpe hos Raska Teknik ApS.

De dygtige VVS montører hos Raska Teknik ApS har mange års erfaring samt den korrekte autorisation når det handler om installation og servicering af luft til vand varmepumper. Raska Teknik ApS er service partner for Nilan og kender de top effektive produkter ud og ind. Nilan er kendt for luft til vand varmepumper som er blandt de mest energi effektive og klima venlige i klassen.

Med hjælp fra Raska Teknik ApS vil du med sikkerhed få en Nilan varmepumpe som passer perfekt til din boligs størrelse og din husstands behov. Og så holder Raska Teknik ApS nogle af de mest rimelige priser på opsætning og installation af luft til vand varmepumpe.

Du kan læse mere om Raska Teknik ApS’ produkter og ydelser på hjemmesiden https://raska.dk/ 

Flere Nyheder