Asfaltens tilstand lader noget at ønske

07 juni 2022
anders_lundtang_hansen

advertorial

Man kan godt sige, at man kan se på en kommune og specielt et land, om de har nok med penge at gøre godt med, når man ser på, om tilstanden på deres asfalt er god eller ej.

Hvis man kan køre på en lang strækning, hvor asfalten ser helt ny ud, belægningen er god, og vejen er bred med asfalt, så har man at gøre med et sted, som der har penge nok.

Men hvis der er en masse lappede huller i asfalten, hvor man kan se, at det er blevet gjort lemfældigt, så er der ikke så mange penge at gøre godt med.

Det kan ses i rabatten, hvor området er ødelagt med rester af asfalten, vejen er ikke så bred, og der vokser ukrudt op mellem asfalten her og der, samt at vejstriberne ikke kan ses længerne.

Der er nemlig nogle lande og kommuner, der ikke går så meget op i den slags, så der spares på de områder, så hvis der endelig er gjort noget ud af det, så er det fordi, man har penge at gøre godt med.

Asfalt

Asfaltens tilstand siger noget om rigdommen i området

De dårlige steder med asfalt kan man også se en masse lappeløsninger, fordi man gemmer kræfterne og pengene til, at man virkelig ikke kan gøre andet, og ellers skal der være nogle officielle instanser, der brokker sig, for det er sjældent nok, hvis det bare er nogle borgere på vejen, der brokker sig.

Man kan også se det på, om der er nogle veje, hvor der bor mange mennesker, hvor der ikke er udlagt asfalt, for så har man ikke bedømt det nødvendigt nok, da der ikke er gennemkørende trafik, men beboerne gad godt at have vejene belagt med asfalt.

Så asfalt er lidt en indikation for, om der er penge eller ej.

Flere Nyheder