Ægte håndværk – smagfuldt bagværk

Ægte håndværk – smagfuldt bagværk

Bagværk til den sunde og til den søde 

Siden 1977 har vi forsødet danskernes hverdag, med en lang række variationer af brød og kager. Vi har nu 57 butikker, som dagligt leverer kvalitetsbagværk, til hjem over hele Danmark. Vi har altid haft fokus på at være innovative og kreative, men er aldrig er gået på kompromis med håndværket og kvaliteten af vores varer.

Alt bliver derfor bagt fra bunden, efter de gammeldags principper og henvender sig til ethvert behov. Det er dét som skiller os ud fra vores konkurrenter og det såkaldte “bake-off”-fænomen som har udviklet sig. Vi giver vores kreationer tid til at hæve og giver dem kærlighed, for at gøre det til en ekstra smagfuld oplevelse.

Så uanset om du ønsker et sundt tilskud til frokosten, eller har lyst til at forkæle familien med lidt til den søde tand, så kan du finde det hos os. Vi vil være din foretrukne bager og derfor fortsætter vi, med at leve op til den standard af produkter og råvarer, som vores kunder kender os for. 

Vi går ind for traditioner, men ønsker altid at følge med tiden og udvikle vores evner, ved at udvide og fornye vores sortiment. Som danskernes smag har ændret sig igennem årene, har vi derfor været med til at fremme nye smagsoplevelser. Vores erfarne og professionelle konditorer, fortsætter derfor med at kreere æstetiske og velsmagende kager, til en hver anledning.

Og der er altid en god anledning, til at forkæle dig selv eller dem du holder af, med en lækker overraskelse. Igennem vores mange års erfaring, er det altid blevet modtaget med kyshånd og glæde. 

Ønsker du at vide mere omkring alle de lækre fristelser, som kan forsøde din hverdag? Så kan du med fordel gå ind på KonditorBager’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information. 

Luk menu