Lad jer dog samle og hygge på et pizzaria!

27 februar 2021
anders_lundtang_hansen

Nogle gange sammenligner man det med, at unge mennesker samles ved et pizzeria som noget, hvor man er ude i provinsen, og de unge lømler ikke har andet at tage sig til end at samles her.

Det bliver deres ækvivalent til et center, når det ikke kan blive større, men alle kender alle, og man glæder sig til at blive voksen og flytte hjemmefra og væk fra stedet, hvor man hænger ud hver aften med ens tunede knallert, omvendt kasket og en smøg i kæften.

Men det er jo god omsætning for pizzeriaet, så længe de mennesker rent faktisk giver penge i kassen og ikke skræmmer andre kunder væk.

Derfor kunne den samme gruppe mennesker måske omvende deres opfattelse af det her pizzeria i at gøre det til deres eget, hvor de måske vil glæde sig til at besøge det hver dag – og igen senere, når de er flyttet væk.

Prøv at søge ind på sådan et pizzeria!

I har måske jeres lokale pizzaria i Øster Brønderslev, for det i starten er rart at komme derhen, men efter kort tid keder man sig, og hvad skal man nu lave?

Stedet bliver en undskyldning for at samles, for her er trods alt åbent.

Men prøv at gå derind og se, hvad menukortet rent faktisk byder på og udforsk det og se, hvad man ellers kan opleve end det sædvanlige, I er så vant til.

Skal der spares penge sammen til det, så er det trods alt bedre end ingenting.

Indehaveren kan måske foreslå noget, som man bør bestille, eller man laver en speciel bestilling, som ikke er på menukortet.

Derfor ender man faktisk med at holde så meget af stedet, at man inviterer andre venner fra andre byer på besøg, og måske hiver man endda en date med herind, når det skal være virkelig romantisk!

Flere Nyheder