Fyn – find din tømrermester her!

28 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Fyn er fin! Og det er den på rigtig mange måder. Specielt på det store udvalg af forskellige tømrermestre. Står du med en svær tømreropgave? Så finder du virkelig mange dygtige virksomheder, der kan hjælpe dig med at udføre opgaven.

Men hvordan vælger du blandt disse mange firmaer? Skal du kun se på prisen eller er der andre faktorer, der er vigtigt at tage i betragtning? Læs med i denne guide, og få råd for at vælge en dygtig tømrer på Fyn.

Tømrermester på Fyn – find rundt i junglen

Fyn består af utrolig mange små og store byer. Derfor findes der naturligvis mange tømrermestre. Det kan være lidt af en jungle at finde den rette tømrermester Fyn. Skal du vælge den lokale tømrer? Eller kigge til nabobyerne? 

Der er flere ting, du bør undersøge, før du vælger en tømrer til din opgave. Den billigste er ikke nødvendigvis den bedste – og måske har den lokale tømrer i netop din by ikke det bedste ry?

Undersøg derfor både:

1) Priser og tilbud – få et tilbud fra to tømrermestre. Er prisen nogenlunde den samme, kan du godt regne med, at det er en realistisk pris på din opgave. Svinger prisen en del? Så bør du få en tredje tømrermester på banen med et tilbud.

2) Medlem af brancheforeninger og byggeordninger – det er en af de ting, der kan vidne om, at firmaet udfører arbejde af høj kvalitet. Som medlem af forskellige byggeordninger og brancheforeninger, er du nemlig bedre dækket ind, hvis der skulle opstå en tvist mellem dig eller tømreren – enten omkring kvalitet eller pris. 

3) Hvad siger kunderne? Det kan sige rigtig meget om et firma, hvad deres kunder fortæller om dem. Hør derfor gerne andre, der har fået udført arbejde af tømrermesteren, om de var tilfredse med arbejdet. 

Hvilke opgaver kan en tømrermester udføre?

En tømrer udfører utrolig mange opgaver. Det kan være alt fra:

* Opsætning af nyt køkken

* Lægning af nyt tag

* Opførelse af en træterrasse 

* Forskellige renoveringsopgaver

* Udskiftning eller isætning af døre og vinduer

Listen er utrolig lang, og det her er blot nogle af de opgaver, du kan hyre en tømrermester til at udføre for dig. 

Flere Nyheder